ЗА РЕЗИДЕНЦИЯ AMARANTH

Изящната фасада на резиденция АМАРАНТ украсява южната част на курорта „Св. Св. Константин и Елена“. Разположен в тиха уличка на 300 метра от кристалните води на морето, частният дом предлага на своите гости лукс, уют и спокоиствие. Лукс, добре проектирани площи, класически стил, ограничен достъп и незаменима класа, поставящи АМАРАНТ на челно място като място за живеене в престижния морски курорт.

Резиденция АМАРАНТ се намира на 15 км. от летище Варна 7 км. от град Варна В южната част на курорта „Св. Св. Константин и Елена“ 300 метра от плажната ивица, разположена до двореца „Евксиноград“.

Функционално сградата е разположена на пет нива:

  • Сутеренен етаж с подземен паркинг и складови помещения към апартаментите;
  • Жилищна част, разположена от първи до четвърти етаж;

ЕКСТЕРИОР

Когато АМАРАНТ бе проектиран, бе помислено за всеки детайл. В строителството използвахме висок клас немска тухла - винебергер, които позволяват една прекрасна топлоизолация лятото и зимата. Парапетите на сградата са изработени от ковано желязо, преминало спе- циална термична обработка. 3абележителен архитектурен елемент на сгра- дата представлява избраният от нас Травертин - камък, от който е построен вековният Рим. Общите части на сградата са фино изваяни с венецианска мазилка, която придава усещане за лукс и комфорт на вътрешния живот на сградата.

ИНТЕРИОР

Апартаментите са предвидени с просторни стаи и прекрасни тераси. Във всяка една от стаите е поло- жен естествен буков паркет - придаващ усещане за уют и удобство. 3абележим елемент от архитекту- рата на сградата са големите прозорци с жалози, които позволяват да оставите апартамента си сво- бодно проветряващ се докато вие сте на разходка или плаж. Климатичните тела са предвидливо изнесени и скрити в задната част на сградата, без да наруша- ват вашия комфорт и естетическия вид на луксоз- ната резиденция.

ГРАДИНА И БАСЕЙН

Градината на комплекса е едно прекрасно място за отдих. В басейна може да се разхладите и поплувате. 3а удобство на собствениците в резиденцията, вода- та в басейна се отоплява, като през хладните про- летни и есенни месеци вие ще можете да продъл- жавате да се наслаждавате на възможността да се потопите в кристалната вода на басейна. Детският басейн позволява на вашите деца да си играят необезпокоявани в една защитена среда и под вашият любящ поглед.