Amaranth Residence

Изящната фасада на Amaranth Residence украсява южната част на курорта „Св. Св. Константин и Елена“. Спокойствието, зеленината и чистия въздух са присъщи за района, в който се намира. Разположен в тиха уличка на 150 метра от кристалните води на Черно Море и на 10 минути от центъра на Варна, луксозния жилищен комплекс от затворен тип предлага на своите гости спокойствие, уют и лукс.

Внимателно замислени площи и вътрешни пространства с изключителни удобства, ниски разходи за електроенергия и поддръжка, класически стил, напълно контролиран охраняем достъп и незаменима класа поставят Amaranth Residence на челно място за висок стандарт на живот в престижния морски курорт. Уникалната локация на имота позволяват бърз и лесен достъп до курортния комплекс, както и до центъра на морската ни столица и летище Варна.

Сградата се състои от пет нива:

  • Подземен гараж с 24 паркоместа и складови помещения към апартаментите;
  • Жилищна част с басейн и градина, вертикално разположена на четири етажа;

ДВОР И ГРАДИНА

Когато Amaranth Residence бе проектиран, бе помислено за всеки детайл. В строителството използвахме висок клас немска тухла Wienberger, които позволяват прекрасна топлоизолация през лятото и зимата. Парапетите на сградата са изработени от ковано желязо, преминало специална термична обработка. 3абележителен архитектурен елемент на сградата представлява избраният от нас естествен камък травертин, служил за построяването на вековния град Рим и неговите най-величествени сгради като Колизеума и базиликата ``Св Петър``.

ИНТЕРИОР

Апартаментите са предвидени с високи просторни стаи и прекрасни тераси. Във всяка една от стаите е положен естествен паркет от дъб, придаващ усещане за уют и удобство. 3абележим елемент от архитектурата на сградата са големите прозорци с жалузи, които позволяват да оставите в апартамента си да влезе чист въздух докато вие сте на разходка или плаж. Климатичните тела са предвидливо изнесени и скрити в задната част на сградата, без да нарушават вашия комфорт и естетическия вид на луксозната резиденция.Общите части и помещения на сградата са изработени с дизайнерска нагласа, коридорите са с гранитно покритие, камък и венецианска мазилка, придавайки усещане за лукс и комфорт на вътрешния живот на сградата.

БАСЕЙН

Градината на комплекса е едно прекрасно място за отдих. В басейна може да се разхладите и поплувате. 3а удобство на собствениците в резиденцията, водата в басейна се отоплява, като през хладните пролетни и есенни месеци ще можете да продължавате да се наслаждавате на възможността да се потопите в кристалната вода на басейна. Детският басейн позволява на вашите деца да си играят необезпокоявани в една защитена среда и под вашият любящ поглед.