Луксозен 2-стаен апартамент 1 в Резиденция Амарант Етаж 1, к.к. Св. Константин и Елена

160 000€

Описание

Апартаментът е разположен в затворен комплекс в к.к. Св. Константин и Елена, на 300 м. от морето. Състои се от всекидневна с кухненска част с излаз към градината, спалня, баня с вана и тоалет, коридор. Освежен е.

В наемната цена е включено ползване на открито паркомясто. Таксата поддръжка за комплекса е в размер на 65 евро месечно и включва денонощна жива охрана, ползване на басейн, градина, видеонаблюдение, поддържане на общи части. Има достъп до интернет и кабелна телевизия.

Общите части на имота са луксозни, коридорите са с гранитно покритие, камък и венецианска мазилка.
Апартаментът се отдава за целогодишно пребиваване, сградата е обитаема целогодишно.

Апартаментите в резиденция Amaranth се отличават със своите просторни стаи и забележителен интериор. Всяка от стаите е с височина от 2.8 метра.

Собствениците могат и да се възползват от удобствата на резиденцията:

  • Отопляем басейн;
  • детски басейн;
  • Денонощна охрана;
  • Завишена сигурност на паркинга – бариерата и вратата на паркинга са обвързани с телефонните номера на собствениците.
  • Предвиждат се ел. станции за зареждане на автомобили в подземния паркинг;
  • Има и мази към апартаментите.

Резиденция Amaranth ще Ви впечатли и със своята архитектура. Фасадата е изпълнена с травертин и врачански камък по первазите.

Зелените площи са специално проектирани, за да Ви осигурят място за отдих и забавление. Градината е оборудвана с поливна система Рейнбърд,

Резиденцията разполага и с мултисплит система Дайкин със скрити външни тела в задната част на сградата. Предимство е и, че апартаментите и общите части са на битов ток.

За удобството на собствениците партерните апартаменти са оградени с жив плет.

Не чакайте повече! Направете запитване и запазете своя апартамент още днес! До 17.11.2022 можете да го купите БЕЗ комисионна.