Резиденция Амарант отличена с награда "Златен отвес"

Златен отвес

За единадесета поредна година Камарата на строителите в България връчи традиционните си годишни награди „Златен отвес”. Конкурсът „Златен отвес” се организира от КСБ – Областно представителство Варна от 2001 година. Целта на конкурса е да се отличат най-добрите сгради, построени във Варна през изминалата година.

На 22 октомври 2012 г. комисията отново се събра в следния състав: Председател: арх. Димитър Стефанов – Председател на САБ – Дружество Варна и членове:
1. арх. Петър Йорданов – главен архитект на община Варна;
2. Румен Иванов – председател на КИИП – Варна;
3. Ренета Николова – в-к „Строител”;
4. Силвия Ценова - в-к „Строител”

На своето единадесето издание престижният конкурс “Златен отвес” обърна специално внимание на една от най-забележителните постройки в района на кк. “Св. Св. Константин и Елена” – резиденция „Амарант”.

През октомври 2012 година частна резиденция “Амарант” бе отличена с първо място в категорията “Ваканционни комплекси”.

Изящната фасада на “Амарант” украсява южната част на “Св. Св. Константин и Елена” и представлява архитектурна забележителност, придаваща класа на целият курортен комплекс.

Добре проектираните площи, класическият стил, луксозното строителство, ограниченият достъп и незаменимата класа, поставят Амарант на челното място като резиденция в престижният морски курорт.

Резиденция „Амарант”, намираща се на 300 метра от плажа предлага двустайни и тристайни жилища с просторни стаи и прекрасни тераси.

В проектирането на „Амарант” е вложена мисъл за всеки детайл, а в строителството са използвани висококачествени материали, които придават усещане за лукс и комфорт на сградата.

Отличието е награда за вложената прецизност и професионализъм на целият екип, участвал в проектирането и изграждането на “Амарант”.

Интереса към луксозния имот не спира да расте, като на резиденцията вече се наслаждават първите собственици на жилища.

Разгледай галерия със снимки

Автор: Жечка Начева
Редактор: Петър Амеров · Имоти

 

Новини

  • Резиденция Амарант отличена с награда "Златен отвес"

    Златен отвес

    За единадесета поредна година Камарата на строителите в България връчи традиционните си ...още

© 2012 Вижън ООД. Всички права запазени.